Lipoaspiratia cu laser: interes maxim in randul medicilor prezenti la "Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging" si "Al IV-lea Congres International de lasere in medicina si chirurgie".
In perioada 6-8 mai a avut loc la Poiana Brasov, "Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging" si "Al IV-lea Congres International de lasere in medicina si chirurgie". Evenimentul a fost organizat de Fundatia Prolaser, in parteneriat cu Asociatia de Medicina Anti-Aging.
In cadrul congresului, Dr. Cristian Nitescu, medic primar in cadrul Spitalului de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, reputat chirurg estetician, primul medic care a realizat in Romania lipoaspiratia asistata de laser, a prezentat medicilor aflati la eveniment aceasta procedura de indepartare a tesutului adipos in exces, din diferite parti ale corpului.
Lipoaspiratia cu laser este o metoda relativ recenta, aparuta pe piata in urma cu aproximativ 2 ani, care implica folosirea luminii laser, prin introducere in tesutul adipos a fibrei optice, cu ajutorul unei canule.
Noutatea tehnicii de lipoaspiratie cu laser, fata de lipoaspiratia clasica, o reprezinta faptul ca laserul are capacitatea de a retracta pielea, in situatia in care pacientii, dupa scoaterea grasimii, raman cu multa piele in exces.
Dr. Cristian Nitescu le-a prezentat mediciilor faptul ca retractia pielii dupa folosirea laserului este foarte importanta, deoarece in aceasta situatie pacientul nu mai are nevoie de interventii suplimentare. De asemenea, un alt beneficiu prezentat de dr. Nitescu, legat de tehnica lipoaspiratiei cu laser, il reprezinta faptul ca recuperarea pacientului este mai usoara si are loc intr-un timp mult mai scurt.
Lipoaspiratia cu laser se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, fiind o interventie preferata preponderent de reprezentantele sexului feminin , multe dintre acestea apeland la acest tip de remodelare corporala. Interventia cu lipoaspiratie cu laser dureaza aproximativ 1-2 ore, in functie de zonele tinta.
O operatie estetica creste increderea in sine, fiind de multe ori un element esential pentru sanatatea si reusita oamenilor in viata.
12/05/2011
Sursa: Stirimedicale.ro
Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.
Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!
© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii